Food transitions 2030 - Mansholt lezing in Wageningen

Lezing

Food transitions 2030 - Mansholtlezing in Wageningen

Afgelopen 20 september werd in Brussel de Mansholtlezing gehouden over Europees voedselbeleid en –onderzoek, relevant voor de national voedselagenda. Twee documenten werden in Brussel gepresenteerd en bediscussieerd. Food Transition 2030 is een document dat focust of de uitdaging voor een transitie naar een duurzame, betaalbare, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardig voedselsysteem in de komende 20 jaar om aan de vraag van de groeiende en diverse wereldbevolking te voldoen.

Organisator Impulse
Datum

di 24 oktober 2017 12:30 tot 13:30

Locatie Impulse, gebouwnummer 115
Stippeneng 2
6708 WE Wageningen
0317 48 28 28
Zaal/kamer Speakers Corner
Het document ‘towards a European Food and Nutrition policy’ bekijkt huidig beleid alvorens de vraag hoe innovatie de wijizging naar betere dieten kan sturen.

De lezing wordt gegeven door Frans Kampers en Pieter van ‘t Veer.