Alumnibijeenkomst

GEANNULEERD - Reünie 25e jaars - 31 oktober 2020 - startjaar 1995

De online 25e-jaars reünie op 31 oktober 2020 is geannuleerd vanwege het lage aantal aanmeldingen. Meer informatie volgt.

Organisator Universiteitsfonds Wageningen

za 31 oktober 2020 16:00 tot 18:00

Locatie Online

Deze reünie is geannuleerd vanwege het lage aantal aanmeldingen. Meer informatie volgt.

15.45 uur tot 18.00 uur

- Virtueel ontvangst reünisten

- Presentatie prof.dr.ir. Arthur Mol: ‘Wageningen University & Research: heden en toekomst’

- Loopbaanimpressies van jaargenoten

- Gezamenlijk toastmoment

- Virtuele ontmoetingen met jaargenoten

Reüniegift startjaar 1995

Studenten van toen voor studenten van nu

Doe mee met de reüniegift voor het Noodfonds en help studenten die door de coronamaatregelen in de problemen komen. De universiteit doet haar uiterste best om iedereen zo goed mogelijk tegemoet te komen in deze lastige tijd. Maar studenten die het al moeilijk hadden, vallen nu soms tussen wal en schip. Zij lopen studievertraging op en komen door wegvallende inkomsten in acute financiële nood.

Met een beperkte financiële bijdrage zijn zij al enorm geholpen. Het Universiteitsfonds Wageningen heeft daarom een noodfonds opgericht dat er met jouw steun voor zorgt dat zij goed en veilig kunnen doorstuderen. Alvast bedankt voor je steun.

Bijdragen kan door op de oranje knop rechts op deze pagina te klikken.