Alumnibijeenkomst

GEANNULEERD - Reünie 50e jaars - 21 november 2020 - startjaar 1970

De online 50e-jaars reünie op 21 november 2020 is geannuleerd vanwege het lage aantal aanmeldingen.

Organisator Universiteitsfonds Wageningen

za 21 november 2020 16:00 tot 18:00

Locatie Online

n verband met de maatregelen met betrekking tot covid-19 zal er dit jaar helaas geen reünie van uw startjaar 1970 plaatsvinden. Om toch bij dit bijzondere moment stil te staan heeft Rector Magnificus prof.dr.ir. Arthur Mol een persoonlijke boodschap opgenomen. Bekijk de boodschap hiernaast.

We hopen dat we op een later moment alsnog een mooie reünie en jaarboek voor jullie kunnen organiseren en tot die tijd wensen we dat iedereen gezond blijft.

Jaarboek

Wilt u bijdragen aan het jaarboek van startjaar 1970? Door hier te klikken kunt u meer over het jaarboek lezen en uw bijdrage inzenden. Let op: vanwege het annuleren van de reünie zal er nog geen jaarboek gemaakt worden. Meer informatie over het jaarboek en een nieuwe deadline voor het inzenden van een bijdrage volgt.

Reüniegift startjaar 1970

Geef om de mooiste plek van Wageningen!

De reüniegift van startjaar 1970 komt ten goede aan het Belmonte Arboretum. In deze tijd van Covid-19 is de tuin een rustpunt voor veel mensen en iedereen is van harte welkom. De weggevallen inkomsten uit horeca en de verhuur van het Koetshuis maken dit voor de stichting Belmonte Arboretum echter een erg zware tijd, terwijl de gazons door de vele bezoekers juist om extra onderhoud vragen.

Draag ook bij aan deze bijzondere plek in Wageningen waar we allemaal (mooie) herinneringen aan koesteren en doe mee met de reüniegift. Klik op de oranje knop rechts op deze pagina om bij te dragen.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!