Presentatie

Geannuleerd: Visserij in Cijfers 2020

In navolging op de door de landelijke overheid afgekondigde maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, is in overleg met het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit besloten om de bijeenkomst “Visserij in Cijfers”, die op 3 april plaats zou vinden op de Pier in Scheveningen, af te gelasten.

Organisator Wageningen Economic Research
Datum

vr 3 april 2020 14:00 tot 17:00

Locatie De Pier Scheveningen, Strandweg 152, 2586 JW Den Haag
Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst “Visserij in
Cijfers” presenteert Wageningen Economic Research altijd de resultaten van de visserijsector over het achterliggende jaar en een prognose voor het huidige jaar. Wij zullen dit jaar de resultaten van 2019 en een prognose voor 2020 op 3 april, of zo snel als mogelijk daarna, bekend maken, afhankelijk van de ontwikkelingen en maatregelen rondom het Coronavirus.
UPDATE 03-04-2020: door alle ontwikkelingen rondom het corona-virus en de urgente werkzaamheden die daaruit voortvloeien, zullen wij de  cijfers later in april presenteren
. Wij zullen dat doen via deze pagina en www.visserijincijfers.nl, waar dan ook alle achtergrondinformatie te vinden zal zijn. Wij houden u op de
hoogte!

Later dit jaar zullen we een bijeenkomst organiseren, waarbij we de belangrijke sociaal-economische thema’s die de gemoederen in de sector bezighouden, zullen belichten en inzicht zullen geven in de consequenties en mogelijkheden die er zijn.
Wij informeren u zo spoedig mogelijk daarover.