Genieten van de Olympische Spelen tijdens de WURlympics

Genieten van de Olympische Spelen tijdens de WURlympics

De ideale plek om deze zomer van de Olympische Spelen te genieten is Sports Centre de Bongerd! Wageningen University presenteert daar de WURlympics voor studenten, medewerkers en andere geïnteresseerden.
Van 5 t/m 18 augustus kun je dagelijks tussen 12:30 en 23:00 live de wedstrijden volgen in de kantine, genieten van een hapje en een drankje en zelf lekker sporten.

Organisator Wageningen University

vr 5 augustus 2016 tot do 18 augustus 2016

Locatie Sports Centre de Bongerd, gebouwnummer 130
Bornsesteeg 2
6708 PE Wageningen

Wedstrijden kijken

In de kantine van de Bongerd, die tijdens de WURlympics omgedoopt wordt tot PoWURbar, kun je de Olympische wedstrijden volgen op groot scherm, met vrienden, huisgenoten, collega’s. En dan natuurlijk vooral de wedstrijden van de vier Wageningse studenten die strijden om een Olympische medaille: Eva Hovenkamp, Jan-Willem van Schip, Nadine Visser en Isheau Wong.
Er zijn loungebanken en zitzakken zodat het lekker comfortabel kijken is. Hou ook het Facebookevent in de gaten voor acties om een plekje op de VIP-bank te bemachtigen!

Sporten

Er zijn tal van mogelijkheden om zelf te sporten. Tijdens een van de lessen, toernooitjes of clinics, maar je kunt ook elke dag spontaan een potje voetballen, (beach)volleyballen, basketballen, knotsballen, etc. Vraag ernaar aan de bar!
Je kunt spontaan langskomen op de Bongerd, maar voor sommige sportonderdelen moet je je aanmelden omdat er een maximum aantal mensen mee kan doen. Dat staat dan vermeld in het programma. Aanmelden kan vanaf een week van tevoren op de website van de Bongerd. Ga hiervoor naar Sports schedule.
Geen sportkaart? Geen probleem! Tijdens de WURlympics mag je ook zonder sportkaart komen sporten.

Eten en drinken

Heb je na het werk of de studie zin om de wedstrijden te komen kijken of zelf te sporten, maar moet je ook nog eten? Geen nood, dat kan in de PoWURbar. Daar kun je elke dag een WURlympiscs menu krijgen. krijgen voor €4,35. Maar meld je wel aan voor 23:00 de dag vantevoren in de bar of via wurlympics@wur.nl. Vergeet niet aan te geven of je een vegetarische maaltijd wilt. Ben je te laat met inschrijven? Maak je geen zorgen, je kunt altijd een frietjes bestellen of eten laten bezorgen. En wat dacht je van een lekker witbiertje ebij of eenenergy drink om je vocht op peil te houden?

Datum Land Gerecht
Vrijdag 5 Aug World Potluck barbecue
Zaterdag 6 Aug Indonesia Nasi
Zondag 7 Aug Italy Lasagna
Maandag 8 Aug India Curry (meatless Monday)
Dinsdag 9 Aug Greece Moussaka
Woensdag 10 Aug Mexico Wraps
Donderdag 11 Aug Italy Lasagna
Vrijdag 12 Aug Indonesia Nasi
Zaterdag 13 Aug Greece Moussaka
Zondag 14 Aug Mexico Wraps
Maandag 15 Aug India Curry (meatless monday)
Dinsdag 16 Aug Italy Lasagna
Woensdag 17 Aug Indonesia Nasi
Donderdag 18 Aug World Potluck barbecue

Winacties

Als je denkt dat je regelmatig naar de WURlympics komt, vraag dan om een stempeljaart of bingokaart aan de bar. Als je 20 drankjes gekocht hebt, krijg je er eentje gratis. Of doe mee aan de WURlympics bingo: elke keer dat je meedoet aan een sportactiviteit die op je bingokaart staat, wordt deze afgetekend. Wie als eerste met een volledig afgetekende kaart bij de bar komt, wint een plekje op de VIP bank. Meer informatie aan de bar. En hou het Facebookevent in de gaten voor andere acties om een plekje op de VIP-bank te bemachtigen tijdens jouw favoriete wedstrijd!