Good news, bad news: How to surf the Third Wave

Ben jij er ook zo klaar mee? Die Corona crisis? De lockdown, de avondklok, online colleges, gesloten cafés en de lente die nog maar niet wil beginnen? En dan hebben we het nog niet eens over de aanzwellende derde golf (Bad News).

Organisator Wageningen University & Research

wo 31 maart 2021 19:00 tot za 31 maart 0221 20:30

Maar, er is ook ‘good news’; op woensdagavond 31 maart van 19:00 tot 20:30 uur organiseert Surf your Stress een aanstekelijk  interactief event onder leiding van Emma Holmes. Bekend van de Wageningen Comedy Club en Storytelling Nights heeft ze inmiddels ook haar sporen verdiend als master of ceremonies bij serieuze events. Emma ontvangt onder andere Prof. dr. Ernst Bohlmeijer (psycholoog) Ook schuift Roeland Cloin aan. Hij is studentenpsycholoog bij WUR.

Emma gaat met hen in gesprek over geluk en veerkracht in tijden van Corona. Waarom word je gelukkig(er) als je niet meer in sprookjes gelooft? En waarom wordt je leven beter als je accepteert dat dips & lijden er bij horen. Dat klinkt serieus, maar er mag gelachen worden.