Conferentie

Governance and Beyond - Knowledge, Technology and Communication in a Globalizing World

In navolging van de succesvolle conferenties in Birmingham, Amsterdam, Essex, Kassel, Grenoble, Cardiff, Tilburg en Wenen vindt de negende International Conference in Interpretive Policy Analysis dit jaar plaats in Wageningen.

Organisator Wageningen University

do 3 juli 2014 tot za 5 juli 2014

De organisatie is in handen van een aantal onderzoeksgroepen van Wageningen University. Het thema is “Governance and beyond: Knowledge, technology and communication in a globalizing world” (Bestuur en meer: kennis, technologie en communicatie in een globaliserende wereld).

IPAheader.jpg

Hoofdsprekers

De volgende hoofdsprekers zullen tijdens deze conferentie aan het woord komen:

• Silvio Funtowicz Hoogleraar, Centre for the Study of the Sciences and the Humanities, Universiteit van Bergen, Noorwegen. Titel: "Is the Internet to Science what the Gutenberg press was to the Church? Collapsing the monopoly on knowledge"
  • Susan Wright Hoogleraar pedagogische antropologie, Universiteit van Aarhus, Denemarken. Titel: Wordt later bekendgemaakt

Conferentiethema

De laatste jaren hebben de beleids-, bestuurs- en maatschappelijke praktijken zich sterk ontwikkeld door de toenemende globalisering. Kennis, communicatie, middelen en producten worden onderworpen aan verschillende plaatsen en schalen en verbinden op die manier verschillende ruimtes en de menselijke en niet-menselijke actoren die deze ruimtes bevolken.