Greentech 2018: Wageningen University & Reseach prominent aanwezig

Greentech 2018: Wageningen University & Reseach prominent aanwezig

De Business Unit Glastuinbouw & Bloembollen van Wageningen University & Research is ook dit jaar op de Greentech weer sterk vertegenwoordigd. Naast kennisoverdracht tijdens de vele kennissessies zij er ook twee stands waar men de nieuwste ontwikkelingen kan ervaren.

di 12 juni 2018 tot do 14 juni 2018

Locatie RAI Amsterdam

In de diverse kennissessies geven collega’s 12 presentaties over de laatste ontwikkelingen op de terreinen rond onder meer energie, vertical farming, gewasgezondheid, water efficiency, belichting en robotica.

Stands

In hal 8 (stand 08.218) kunnen de bezoekers kennis maken met het 'buitenaards onderzoek' voor het International Space Station, Carbon LED, de Autonomous Greenhouse Challenge en de nieuwe aanpak in het bloembollenonderzoek. In het Precision Paviljoen (09.300D) laten de robotica collega’s van Agro Food Robotics samen met een spin-off bedrijf van WUR de laatste ontwikkelingen zien op het gebied van Argumented reality, automatische ziektescouting bij Gerbera en toerpassingen van drones in kassen.

Rondleidingen in Bleiswijk

Op dinsdagmiddag 12 juni en donderdagmiddag 14 juni kan men een kijkje gaan nemen in de onderzoeksfaciliteiten van de business Unit Glastuinbouw & Bloembollen in Bleiswijk. De rondleidingen starten allemaal op het hele uur en zijn met professionele begeleiding. U kunt zich melden in de bedrijfshal tussen 12:00 en 16:00 uur.

Afreizen naar Bleiswijk kan alleen op eigen gelegenheid. Bekijk de routebeschrijving.