Concert

Heartbeat

Solofagotconcert door Thomas Dulfer

Organisator Impulse
Datum

zo 18 augustus 2019 14:30 tot 16:15

Locatie Impulse, gebouwnummer 115
Prijsomschrijving 11.50 EUR (jongeren t/m 30 jaar) of 17 EUR (vanaf 31 jaar)

Naast fagottist is Thomas Dulfer ook wetenschapper op het gebied van hart- en vaatonderzoek. Na zijn examen vorig jaar aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, dat hij cum laude en met een medaille voor het beste eindexamen aflegde, voltooide hij onlangs ook zijn Cardiovascular Research Master aan het VU medisch centrum. Vastgeketend aan de hartslagmeter ontstond zijn idee voor dit soloprogramma Heartbeat.

Met zijn hartslag als leidraad neemt Thomas je in deze voorstelling mee op reis met zijn fagot. Via het allereerste stuk dat ooit voor solofagot is geschreven, voert hij het tempo op naar het speciaal voor hem geschreven stuk Heartbeat van Julian Schneeman, om via meerdere wegen weer terug te keren bij zijn eigen hartslag. Met stethoscoop en loopstation krijg je een inkijkje in Thomas’ virtuositeit als fagottist terwijl je getuige bent van de geheimen en ontboezemingen van zijn hartslag.

Programma o.a.:

  • Böddecker - Sacra Partita
  • Azmeh - November 22
  • Schneeman, Heartbeat
  • Pirchner - Mit FaGotted Hilfe
  • Yun - Monolog

De kaartverkoop start op 14 juni. Ook kunnen kaarten ter plekke aan de kassa bij Impulse gekocht worden. Hier kan uitsluitend met pin betaald worden.

Deze productie wordt mede mogelijk gemaakt door de BNG Bank Muziekprijs en het Prins Bernhard Cultuurfonds via diverse fondsen op naam.