Het Club van 100 Netwerkplein in Gorinchem

Activiteit

Het Club van 100 Netwerkplein in Gorinchem

Wilt u nu ook behoren tot de topspelers van de tuinbouwtoelevering? Laat u volledig informeren door ons op de Tuinbouwrelatiedagen in Gorinchem op 16, 17 en 18 februari. Wij zijn te vinden op het Club van 100 Netwerkplein.

Organisator
Datum

di 16 februari 2016 tot do 18 februari 2016

Locatie Tuinbouwrelatiedagen in Gorinchem

bezoekonstijdens 18559 Tuin Relatiedagen GO Banner728x90px.jpg

Nieuwe kennis ontwikkeling is essentieel om marktpositie te behouden. Door met uw neus op ontwikkelingen te zitten krijgt u vanaf het eerste uur toegang tot de behaalde resultaten. Deze resultaten kunnen bruikbare informatie opleveren om nationaal èn internationaal concurrenten net een stapje voor te blijven met als doel, door krachtenbundeling en concentratie van onderzoeksinspanning, de Nederlandse tuinbouw haar toppositie in de wereld te laten behouden.

Inmiddels namen al meer dan 50  bedrijven, samen met Wageningen UR Glastuinbouw, de verantwoordelijkheid voor het continueren van het toegepast strategische onderzoek.

Zij sloten zich aan bij de Club van 100. Competitieve- en complementaire bedrijven uit de hele schil rondom glastuinbouw zijn bereidt om zich in gezamenlijkheid in te zetten om het onderzoek uit te voeren. Dat doen zij uiteraard niet zomaar maar wij kunnen u vertellen wat de reden is en waarom deze bedrijven zich hebben aangesloten. Het doel van de Club van 100 is om de Nederlandse Glastuinbouw internationaal op de eerste plaats te houden en hiermee een voorbeeld te zijn van 1-op-1 duurzame en verantwoordelijke manier van telen. Dàt doet de Club van 100 door baanbrekend onderzoek uit te voeren.

Wilt u ook met uw neus boven op nieuwste ontwikkelingen zitten en bijdrage aan het initiatief om internationaal aan de top te blijven op het gebied van Glastuinbouw? Sluit u dan aan! Neem de verantwoordelijkheid voor een sterke thuismarkt!

Competitieve bedrijven werken pre-competitief samen: Doe hier ook uw voordeel mee.

Wij vertellen u graag wat deze aanpak succesvol maakt. Binnenkort laten wij weten waar u precies het Club van 100 Netwerkplein kunt vinden op de Tuinbouwrelatiedagen in Gorinchem op 16, 17 en 18 februari 2016.