Ik Luister Je Groot - Lunchlezing (in het Nederlands) door Petra Hiemstra

Wageningen Debating heeft luistertrainer en directeur Haagse Hoogvliegers Petra Hiemstra uitgenodigd voor deze lezing.

Leer hoe je je persoonlijke en zakelijke gunfactor fors verhoogd door de kracht van luisteren te benutten en hoe je jezelf en anderen kunt grootluisteren, zodat zij en jij gaan stralen en excelleren.

Organisator Impulse

wo 23 maart 2016 12:30 tot 13:30

Locatie Impulse, gebouwnummer 115
Stippeneng 2
6708 WE Wageningen
0317 48 28 28

Luisteren is zonder twijfel de belangrijkste vaardigheid voor leiders(in-spe). Uitmuntende studenten, excellente leiders en succesvolle ondernemers zijn in staat om op meerdere niveaus te luisteren. Zij kunnen tegelijkertijd luisteren naar zichzelf én de ander en zijn ook in staat anderen ‘groot te luisteren’. Dat wil zeggen: zodanig naar anderen te luisteren dat zij gaan stralen en excelleren. Dat sterkt hun gunfactor, ze krijgen makkelijk gedaan wat ze willen en ze vangen tijdig belangrijke signalen op ten aanzien van kansen en bedreigingen. Ze kunnen ook makkelijk hoofd en bijzaken van elkaar onderscheiden en problemen laten waar ze horen. Hierdoor houden zij hun hoofd vrij voor creatieve en strategische processen, kunnen zij coachen met een ‘leeg hoofd’ en ervaren ze meer rust.

Voor de tweede keer komt Petra Hiemstra bij ons langs om een interactieve lezing te geven over de kracht van groot-luisteren. Ze gaat ons meenemen in de verschillende niveaus van luisteren en laat het verschil ervaren tussen horen, luisteren en grootluisteren.

De lezing is bedoeld voor studenten, debaters, docenten, beleidsmedewerkers, leidinggevenden, professoren, ondernemers, managers, leidinggevenden en professionals die een nog betere relatie willen met hun partner, persoonlijke/zakelijke relaties en die de effectiviteit van hun gesprekken willen verhogen. Ben jij ook benieuwd hoe je een betere luisterhouding kan aannemen, luistermoeheid kan voorkomen en anderen Grootluisteren? Dan mag je deze lunchlezing niet missen!

PetraHiemstra.jpg

Over Petra Hiemstra

“Mijn naam is Petra Hiemstra. Ik ben een opgewekte, nuchtere en ‘oprjochte’ Friezin, met een passie voor de schoonheid van het woord, poëzie, filosofie en literatuur. Als echte ‘Giving Backer’ ontmoet (en verbind) ik graag mensen die, net als ikzelf, ambitieus en maatschappelijk betrokken zijn. Mensen die hun dromen verwezenlijken en die ervoor openstaan om elkaar daarbij te ondersteunen. Ik zorg er ook voor dat ambitieuze professionals de volgende stap in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling bereiken en (eindelijk) gaan doen wat ze écht graag willen.”

De lezing is in het Nederlands.