Presentatie

Informatiesessie HOW TO COOK A MOOC

Wageningen UR en edX hebben hun krachten gebundeld zodat in januari 2015 de eerste twee MOOCs van start kunnen gaan: “Introduction to Nutrition- Food for Health” door Sander Kersten en “Growing our future food: crops” door Ken Giller en zijn team. Een MOOC is een Massive Open Online Course: ze zijn beschikbaar voor iedereen, overal, online en gratis.

Organisator Onderwijsinstituut Wageningen

do 27 november 2014 16:00 tot 18:30

Locatie Impulse, gebouwnummer 115
Stippeneng 2
6708 WE Wageningen

Je vraagt je misschien af:

• Wat is een MOOC?  Wat is edX?
  • Waarom maken we gratis online vakken?
  • Hoe ziet zo’n MOOC eruit?
  • Hoe ontwikkel je een MOOC?

Kom dan naar onze sessie, Ulrike, Sander, Ken en zijn team zullen je er alles over vertellen!

• 16.00 Ontvangst met koffie en thee
  • 16.30 Presentatie
  • 17.30 (ongeveer) Borrel
  • Einde rond 18.30

Na het beantwoorden van bovenstaande vragen zullen de beide teams van onze eerste MOOCs je alles vertellen over hun MOOC. Niet alleen over de inhoud en waarom het zo interessant is om de MOOC te volgen, maar ook hoe ze het maken en wat hun motivatie is om hierbij betrokken te zijn. Wat MOOCs voor Wageningen University kunnen doen, en voor de missie “Explore the potential of nature to improve the quality of life”.

Aan het einde is er nog de kans om al je MOOC-gerelateerde vragen te stellen, over edX en de toekomstplannen van Wageningen University. Vervolgens is er een borrel en tijd om wat na te praten.