Event

Inhousedag Achmea

" Even Apeldoorn bellen?

Ben jij benieuwd naar de technische kant van verzekeringen? Wil jij meer te weten komen over o.a. Blockchain, Smart Machines en The Internet of Things? UniPartners geeft je de kans om een kijkje te nemen in de innoverende wereld van Achmea, de grootste verzekeraar van Nederland.

Organised by UniPartners
Date

Fri 23 November 2018 09:30 to 19:00

Venue Achmea Apeldoorn, Laan van Malkenschoten 20

De dag zal in het teken staan van IT Management, een mooie kans om een kickstart te geven aan je carrière! Ook voor studenten die niet uit de IT/data richting komen, maar zich meer focussen op Strategy of Management liggen hier kansen. Denk bij Achmea aan ongeveer 10 miljoen klanten met elk hun eigen risico’s en verzekeringswensen. Met deze enorme verantwoordelijkheid is dit een interessant bedrijf om voor te gaan werken. 

Achmea is een data-intensieve organisatie en heeft een groeiend digitaal verkeer met klanten en andere partijen. Daarnaast is Achmea een organisatie die slim alle denkbare moderne technologieën inzet. Kan jij een belangrijke functie aan, waarbij een ingrijpende transformatie plaatsvindt en claimsystemen en schadesystemen worden geïntegreerd?