Symposium

Internationaal Melkveevoeding Symposium 2014: Strategieën voor een quotumvrije melkveehouderij

Het wegvallen van het melkquotum brengt een nieuwe dynamiek in de melkveehouderij. Wat betekent dit voor de melkproductie wereldwijd, welke gebieden zullen groeien in productiecapaciteit en wat zijn beperkende factoren vanuit milieu- en emissieaspecten? Hoe zijn grote melkveebedrijven nog te managen, waar halen we straks ons voer vandaan, en hoe zullen de melk- en voerprijs zich ontwikkelen?

Organisator Centre for Animal Nutrition, Balchem Corporation, Diamond V, FrieslandCampina en Wageningen Institute of Animal Sciences

do 16 oktober 2014 09:00 tot 17:00

Locatie Hof van Wageningen, Hotel and Conference Centre, Wageningen

Het Melkveevoeding Symposium wordt jaarlijks georganiseerd door het Centre for Animal Nutrition, dit jaar in samenwerking met Balchem Corporation, Diamond V, FrieslandCampina en Wageningen Institute of Animal Sciences.