Internationaal Melkveevoeding Symposium 2019: Voeding en gezondheid van vaarskalf tot kalfvaars

Symposium

De opfok van pasgeboren kalf tot gezonde vaars speelt een belangrijke rol in de uiteindelijke prestaties en de levensduur van de volwassen melkkoe. Een goede start is van groot belang, en dat begint zelfs al voor de geboorte. Voeding en management in de daaropvolgende melkperiode, rondom het spenen maar ook in de verdere ontwikkeling naar volwassen koe hebben gevolgen voor de groei, voerefficiëntie, diergezondheid en dierwelzijn. Aandacht voor jongveeopfok blijkt dan ook een goede investering voor de toekomst.

Organisator Centrum Diervoeding

do 17 januari 2019

Locatie ReeHorst Bennekomseweg 24 6717 LM Ede Nederland

In de komende editie van het Internationaal Melkveevoeding Symposium zullen experts uit binnen- en buitenland hun visie geven op verschillende actuele aspecten van voeding en gezondheid bij jongvee, op donderdag 17 januari 2019 in de ReeHorst in Ede.

Het Melkveevoeding Symposium wordt jaarlijks georganiseerd door het Centrum Diervoeding dit jaar in samenwerking met Bayer Animal Health, Diamond V, en Zinpro.

Vertegenwoordigers van de diervoeder-, additieven- en zuivelindustrie, kennisinstituten, overheidsinstanties, dierenartsen, studenten en anderen die geïnteresseerd zijn in het symposium zijn van harte welkom!

Voor meer informatie over programma en registratie verwijzen we u graag naar onze Engelstalige symposiumpagina.