Activiteit

Introductie De Groene Stad Charta

Door de ondertekening van De Groene Stad Charta geven bedrijven, overheden en wetenschappelijke instellingen uitdrukking aan hun steun aan Stichting De Groene Stad. Op 28 november zullen de eerste deelnemers hun handtekening onder De Groene Stad Charta zetten.

Organisator VNO-NCW
Datum

di 28 november 2017 15:30 tot 17:30

Locatie Hal VNO NCW-gebouw Den Haag

De voorbereidingen voor de feestelijke introductie van De Groene Start Charta zijn in volle gang. De bijeenkomst zal plaatsvinden op
dinsdag 28 november 2017 van 15.30 tot 17.30 uur in de hal van het VNO NCW-gebouw in Den Haag.

Omdat wij uw aanwezigheid zeer op prijs stellen, verzoeken wij u deze datum nu al vast in uw agenda te reserveren.

Onze gastheer Hans de Boer, voorzitter van VNO NCW zal deze middag onderstrepen dat in zijn visie een Groene Stad een bruisende stad is. Een stad of een stedelijke regio waar het aantrekkelijk wonen is, maar die tevens goede voorwaarden schept voor ondernemingen.
Robbert Snep, senior onderzoeker van de WUR, zal ingaan op de relatie tussen gezondheid en stadsnatuur, het vergroten van biodiversiteit in steden en op de zin van het ‘vergroenen’ van bedrijventerreinen.

RSVP

Graag horen wij of u op dinsdag 28 november bij deze feestelijke middag aanwezig kunt zijn. Wij stellen het op prijs als u zich nu al wilt aanmelden bij stichting De Groene Stad: m.vanvelde@degroenestad.nl