Junior Science Lab 'Groen, rood, blauw in de stad' en 'Magische moleculen'

Speciaal voor kinderen van groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs organiseert het Wetenschapsknooppunt Wageningen University het Junior Science Lab.

Organisator Wetenschapsknooppunt

wo 11 mei 2016 13:30 tot 16:30

Locatie Wageningen University

Groen, rood, blauw in de stad

Vraag jij je ook wel eens af hoe een grote, grijze stad gezonder en milieubewuster kan worden? Ben jij benieuwd naar duurzaam bouwen? Ben jij iemand die houdt van ontwerpen, leren, bedenken en ontdekken? Mooi, dan hebben wij jou nodig! Kom woensdag 11 mei naar ons Junior Sience Lab en ga de uitgaging aan! Schrijf je snel in voor een gezellige en leerzame middag!

De middag begint om 13:30 en is om 16:30 afgelopen. Het kost €10,- per persoon. Nadat je bent ingeschreven, krijg je alle benodigde informatie. Hopelijk zien we je op woensdag 11 mei!

Magische moleculen (vol!)

Wist je dat de wereld en jijzelf uit moleculen bestaan? Zonder moleculen zou er helemaal niets zijn. Wil je weten wat moleculen zijn en met je eigen ogen zien hoe moleculen werken? Kom dan woensdag 11 mei naar het Junior Science Lab. De professor heeft een probleem waar hij jullie hulp bij nodig heeft, dus een middag stil op je plek zitten wordt het niet!

De middag begint om 13.30 en duurt tot 16.30. Het kost €10,- per persoon. Nadat je bent ingeschreven, krijg je alle benodigde informatie. Hopelijk zien we je op woensdag 11 mei!