Junior Science Lab 'Voedselfraude'

Speciaal voor kinderen van groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs organiseert het Wetenschapsknooppunt Wageningen University het Junior Science Lab.

Organisator Wetenschapsknooppunt

wo 8 juni 2016 13:30 tot 16:30

Locatie Wageningen University

Voedselfraude

Nieuw bij Junior Science Lab: Voedselfraude! Op woensdagmiddag 8 juni ben jij van harte welkom om samen met een wetenschapper het laboratorium in te duiken! Daar ga je als een echte onderzoeker aan de slag met voedsel. Klopt de informatie op de verpakking? Is er sprake van misleiding of nog erger, van voedselfraude?  Hoe test je die producten? Kan jij een fraudevrij menu samenstellen? En wat is er zo belangrijk aan etiketten?

Jij bent een van de eersten die gaat werken met een nieuw apparaat, de Scio! Wil je weten wat dit is en wat je er mee kunt? Kom dan naar dit Junior Science Lab!

De middag begint om 13:30 en is om 16:30 afgelopen. Het kost €10,- per persoon. Nadat je bent ingeschreven, krijg je alle benodigde informatie. Hopelijk zien we je op woensdag 8 juni!