Alumnibijeenkomst

KLV-conferentie 'Inspired by Uncertainty' en symposium 'Besluiten onder invloed van klimaatverandering', vrijdag 1 december 2017

Op 1 december vindt de conferentie 'Inspired by Uncertainty' plaats met als thema onzekerheid, want in een wereld waar niets zeker is, is alles mogelijk! Bovendien vindt er tijdens de conferentie een symposium plaats waarbij de focus ligt op 'Besluiten in het licht van klimaatverandering'.

Deze dag biedt een divers programma met zowel de focus op inhoud als op persoonlijke ontwikkeling. Verder zullen de prominente alumni Gerda Feunekes (Directeur Voedingscentrum) en ir. Harry Webers (voorzitter Kiemt, Wageningen Ambassador en voormalig senior-partner en algemeen directeur bij Witteveen+Bos Raadgevende ingenieurs) iets gaan vertellen over hun loopbaan. Een spetterende afsluiting zal verzorgd worden door Frank Westerman.

U kunt tot en met woensdag 1 november van de vroegboekkorting gebruik maken.

Organisator Koninklijke Landbouwkundige Vereniging

vr 1 december 2017

Locatie Impulse, building 115, Wageningen Campus

Voor meer informatie ga je naar de KLV website.