Activiteit

Lancering Escape Room box "Plasticsoep"

WUR-wetenschapper dr. Jan-Andries van Franeker doet onderzoek naar plastic in overleden stormvogels. Hij heeft jullie hulp nodig bij zijn onderzoek! De Escapebox is een interactief spel rondom het thema plasticsoep, waarbij leerlingen van groep 6, 7 en 8 een uur lang de tijd hebben om de onderzoeksresultaten van wetenschapper Dr. Jan-Andries van Franeker te analyseren.

Van 14 t/m 21 oktober kun je meedoen aan een spannende win-actie om een escapebox te winnen. Weet jij als een van de eerste het raadsel op te lossen? Dan win jij een Escape Room box voor jouw klas!

Organisator Wetenschapsknooppunt
Datum

wo 14 oktober 2020 tot wo 21 oktober 2020

Locatie Online

Wat moet je doen?

Beschik jij over de juiste onderzoeks- en puzzelskills om dr. Franeker bij zijn onderzoek naar de overleden stormvogel te helpen? Zorg dan dat je meedoet aan de winactie! Daarmee kun je namelijk de escapebox voor in de klas winnen!

De winactie is een teaser voor de escapebox. Meer informatie over de escapebox vind je hier.

Voor wie?

De winactie is voor leerlingen groep 6, 7 en 8.

Hoe kan ik winnen?

Om te vieren dat Wetenschapsknooppunt Wageningen University en Food Valley Netwerk VO-HO dit jaar 10 jaar bestaan, lanceren wij deze Escapebox tijdens een spannend en feestelijk online event.

Je kunt je binnenkort aanmelden voor de winactie. Je krijgt dan een e-mail op 14 oktober met een starthint om de puzzel op te lossen die leidt tot het goede antwoord: de inloggegevens voor de blog van Dr. van Franeker. Je hebt tot 21 oktober om het goede antwoord in te sturen. We verloten 5 Escapeboxen (t.w.v €35,-) onder de deelnemers die het de goede antwoord hebben gestuurd!

Bestel een box

Niet gewonnen of direct een escapebox bestellen? Dat kan! De kosten bedragen €35,- per box inclusief BTW en verzendkosten. De box is vanaf 14 oktober te bestellen. Reserveer alvast een escapebox door het contactformulier rechtsboven op deze pagina in te vullen.