Learning to learn - Leren leren

Find out which learning style suits you best!
Ontdek welke leerstijl het beste bij je past!
*This course is given in DUTCH *

In deze training leer je hoe je informatie zo effectief en efficient mogelijk kunt verwerken en hoe je je succesvol kunt voorbereiden op je tentamens. Belangrijke aspecten van het leren zoals mindset, motivatie, onthouden, leerstijlen en de kracht van herhaling worden besproken. Daarnaast is er extra aandacht voor het voorbereiden van je tentamens.

Organised by Student Training & Support
Duration 7, 21 Jan,18 Febr, 5,11 March 2021 from 12:45-14:00 h
Venue ONLINE BrightSpcae ZSS03800_2020_3
Price description Free

The training “Learning to learn” (in Dutch) aims at teaching students how to process information as effectively and efficiently as possible, to prepare successfully for your exams. Important aspects of learning such as mind-set, motivation, concentration, memory, power of repetition and learning strategies will be discussed. Additionally, there is extra focus on exam preparation.

This course is given in Dutch, in period 5 the English course ' Get a grip on your studies' is scheduled.

icon_quality-agreements_RGB.png

Development and execution of Student Training & support is made possible by the quality agreements