Leergang bedrijfskunde voor de agribusiness

Leergang bedrijfskunde voor de agribusiness

De agri en food sector is continu in beweging. Nieuwe trends en ontwikkelingen dwingen u als professional telkens in te spelen op veranderende marktkansen. Dit geldt niet alleen voor de agrarische ondernemer, maar ook voor professionals actief in de toeleverende industrie, de afzet en verwerking, of de dienstverlening. Kortom, als professional werkzaam in de agri en food sector is het een hele klus om up to date te blijven. Wij bieden u graag een oplossing!

In samenwerking met Boerderij Academie en Nyenrode Business Universiteit biedt Wageningen Academy de leergang Agribusiness aan.

Organisator Wageningen Academ en Nyenrode Business Universiteit in samenwerking met Boerderij Academy
Duur 6 dagen
Setup Andere setup
Locatie Breukelen, Nyenrode Business Universiteit
Prijsomschrijving (exclusief BTW)
Prijs € 1.995,00

Doelstelling

Tijdens deze reeks maakt u kennis met de belangrijkste processen die zich afspelen in het agrarische bedrijfsleven. U leert over productie, personeelsmanagement, verkoop, marketing, export, ketenmanagement/ samenwerking, logistiek en financiƫn. Kortom: een volwaardige opleiding bedrijfskunde, toegespitst op agri en food.

Resultaat

• Leer alles over de bedrijfsmatige kant van de agrarische wereld, van financiële zaken tot marketing en logistieke uitdagingen.
  • Maak keuzes vanuit strategisch perspectief.
  • Leer hoe het denken in ketens leidt tot een betere bedrijfsvoering.
  • Leer van én met elkaar.
  • Wees de ideale gesprekspartner in de agri business

Doelgroep

Bedrijven die goederen en diensten leveren aan land- en tuinbouwbedrijven of zorgen voor verwerking, afzet en transport van agrarische producten van de primaire land- en tuinbouwbedrijven.
Logistiek Managers, Kwaliteitsmanagers, Commercieel managers, Marketing managers, Financieel adviseurs, Ondernemers (boeren/ tuinders).

De leergang bestaat uit een zestal college's gegeven door diverse sprekers.

College1: Strategie
College2: Keteninnovatie en bedrijfsmodellen
College3: Financiƫn
College4: Logistiek
College5: Verandermanagement
College6: Ondernemerschap en innovatieve bedrijfsvoering

Voor een uitgebreid overzicht van het programma en achtergrond informatie van de sprekers verwijzen wij u door naar Boerderij Academy.