Lighting in greenhouses and vertical farms 2017

Belichting in kassen en gesloten systemen 2017 - extra cursus van 29-31 maart.

AANVULLING: de cursus van 3-5 april is volledig volgeboekt. Daarom wordt er een extra cursus georganiseerd van 29-31 maart (dus voorafgaand aan de oorspronkelijke cursus!).

Wageningen University & Research organiseert een cursus over belichting in kassen en gesloten systemen. De deelnemers aan deze cursus leren de basisprincipes van het effect van LED belichting op de groei van planten, opbrengst, productkwaliteit en energie-efficiëntie.

Organisator Leerstoelgroep Tuinbouw en Product Fysiologie

wo 29 maart 2017 tot vr 31 maart 2017

Locatie Wageningen Campus and excursion locations

Naast kennis over deze effecten is het streven dat de deelnemers na deze cursus begrijpen hoe ze deze informatie kunnen toepassen in het ontwikkelen van strategieën om het gebruik van belichting in het hele productiesysteem te optimaliseren.
Op een van de dagen wordt een excursie georganiseerd naar moderne bedrijven die planten telen in gesloten ruimtes en in kassen met LED belichting.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor professionals in belichting, teelt in kassen en gesloten systemen, studenten en onderzoekers. Het wordt georganiseerd vanuit het project Carbon-LED, dat door EIT wordt betaald.

Meer informatie over deze (Engelstalige) cursus
op de
Engelse internetpagina.