Lezing

Lunchlezing: Coachend leiderschap

‘Leaders become great not because of their power
but because of their ability to empower others.’

Organisator Impulse
Datum

ma 12 november 2018 12:45 tot 13:45

Locatie Impulse, gebouwnummer 115

Een goede leider/coach creëert ruimte zodat anderen hun eigen kwaliteiten kunnen ontdekken, ontwikkelen en gebruiken. Om vervolgens hun eigen oplossingen te kunnen vinden. Vind je het lastig om anderen deze ruimte te geven? Zoek jij ook naar handvatten om nòg meer uit je team, je collega’s, je studenten of je projecten te halen? Je bent niet de enige.

Veel mensen zijn geneigd meteen hun eigen oplossing aan te dragen of te adviseren. Maar hoe leer je anderen om zelf oplossingen te vinden en eigen verantwoordelijkheid te nemen? Ontdek tijdens deze lunchlezing hoe jij vanuit een coachende plek anderen in dit proces kunt ondersteunen. En verhoog hiermee hun persoonlijke effectiviteit, creativiteit en flexibiliteit en daarmee hun resultaat!

Starfish21

Starfish21 is een ondernemende organisatie die staat voor simpel, flexibel en mensgericht organiseren. We zijn een waardevolle partner bij organisatieontwikkeling. We inspireren en begeleiden kleine en middelgrote organisaties om eenvoudig en succesvol te organiseren en te groeien. Voor meer informatie over Starfish21, bezoek onze websites: www.starfish21.nl en www.starfishacademy.nl/programmas.