Lezing

Lunchlezing inspiratie werkt

Lunch-lezing over geïnspireerd werken vanuit je passie en levensdoel, luisteren naar je innerlijke stem en beginnen met het waarom.

Organisator Impulse
Datum

wo 22 april 2015 12:15 tot 13:00

Locatie Impulse, gebouwnummer 115

Cor Meurs geeft om 12.15 uur in Impulse een lunch-lezing over het succes van inspiratie in je werk. Leerzaam, leuk en laagdrempelig. Neem je boterhammen mee en schuif aan!

Ontdek je eigen (innerlijke) stem en draag deze uit. Vind je passie en leef ernaar. Want alleen dan haal je het beste in jezelf naar boven en boek je de meeste creativiteit, kracht en resultaten. Want als je weet wat je motiveert, kun je de juiste keuzes maken in je leven. En als je ervoor zorgt dat je werk bij je past, zul je productiever zijn en meer plezier en voldoening uit je werk halen.

Vast en zeker, maar hoe doe je dat? Cor Meurs neemt je mee op de zoektocht naar het leven van je inspirerende innerlijke stem. Hij vertelt uit eigen ervaring, hoe hij er met vallen en opstaan gekomen is (en misschien nog steeds niet is). Hij deelt zijn inspiratiebronnen, om zichzelf en jou verder op weg te helpen naar het succes van inspiratie in je werk.

Cor Meurs baseert zijn lezing op de principes van o.a. Stephen Covey, Ricardo Semler, Simon Sinek, Huub van Zwieten en Ben Tiggelaar. Cor is coach/ trainer bij het Bedrijfsmaatschappelijk Werk. Hij noemt zichzelf entertrainer en combineert humor met inhoud om mensen te raken, te inspireren en in actie te zetten.


De lezing wordt opgenomen en via WUR-TV uitgezonden.