Activiteit

NIOZ, IMARES en TNO presenteren MUST

Op 20 juni wordt bij het scheepvaartmuseum in Amsterdam het MUST event gehouden met als onderwerp 'Wat kunnen de samenwerkende kennisinstituten NIOZ, IMARES en TNO bieden aan het Nederlandse maritieme bedrijfsleven en de offshore industrie?'

Organisator MUST-Marine; NIOZ, IMARES en TNO
Datum

vr 20 juni 2014

Locatie Scheepvaartmuseum in Amsterdam

Werkt u in de Maritieme & Offshore sector? Hoe kijkt u naar uw toekomst? Wat zijn voor uw sector de belangrijkste kansen op zee? Wat zijn uw ambities om deze kansen te benutten? Wat zijn de belangrijkste uitdagingen om deze ambities te realiseren? Welk onderzoek heeft u nodig?

TNO, IMARES en NIOZ presenteren u MUST, een nieuw samenwerkingsverband op het gebied van technologisch, oceanografisch en toegepast marien ecologisch onderzoek en advies.

Duurzame exploratie

MUST vertegenwoordigt de kennisinfrastructuur van Nederland die beschikbaar is voor het bedrijfsleven en de overheid om de kansen die de zee ons biedt duurzaam te exploiteren. Door de nieuwe samenwerking verwachten de MUST partners dat hun kennis beter toegankelijk wordt en daardoor meer waarde krijgt voor het bedrijfsleven en de overheid.

We gaan met u in debat

Op 20 juni zal het onderzoekschip de Pelagia aanmeren voor het Scheepvaartmuseum, te Amsterdam. Graag maken wij van deze unieke gelegenheid gebruik om het MUST initiatief aan u te presenteren. Er is een interactief programma opgezet met een aantal zeer interessante sprekers uit de Nederlandse Maritieme & Offshore Sector.

Registreren

Zorg dat u deze inspirerende startbijeenkomst niet mist! Houd daarom 20 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur vrij in uw agenda. Wij zien erg uit naar uw deelname.