Sportevenement

NSK Knotsbal (Nederlandse Studenten Kampioenschappen)

Organisator Wageningen University

za 4 maart 2017 13:00 tot 22:00

Kun je na al de interne competities nog steeds geen genoeg krijgen van knotsbal? Of heb je steeds al de competitie gewonnen en wil je bewijzen dat je niet alleen de beste van Wageningen maar van geheel Nederland bent? Schrijf je dan met een team in voor het NSK knotsbal!

Op zaterdag 4 maart zal het NSK knotsbal plaatsvinden in Wageningen. Het toernooi zal om 13:00 uur van start gaan en zal je tegen knotsbal teams van andere studenten steden strijden! Je kan je opgeven via deze link.

De kosten zijn € 7,50 per persoon, hiervoor krijg je een hele dag knotsplezier en avond eten zit er bij inbegrepen. Naderhand is er gelegenheid om met teams uit andere studentensteden te feesten!
Dus help ons bewijzen dat Wageningen het beste knotsbal speelt van heel Nederland!