Natuurlijke antilichamen in pluimvee – wetenschap en toepassing

Natuurlijke antilichamen in pluimvee – wetenschap en toepassing

In april 2012 is het project "Divergente selectie voor natuurlijke antistoffen bij pluimvee" gestart. Het doel van het project was om kippen te fokken met verbeterde ziekteresistentie. Ter gelegenheid van de voltooiing van het project nodigen wij u uit voor een seminar op 25 april 2019, waarin we de belangrijkste bevindingen en de hoogtepunten van het project zullen presenteren.

Organisator Leerstoelgroep Adaptatiefysiologie, Leerstoelgroep Fokkerij en genetica

do 25 april 2019 13:00 tot 17:30

Locatie Zodiac, gebouwnummer 122
De Elst 1
6708 WD Wageningen
Zaal/kamer A0.107
Prijsomschrijving Deelname is gratis

Samenwerking

Het project is een samenwerking tussen de Adaptation Physiology-groep van Wageningen University, de Animal Breeding and Genomics-groep van Wageningen University en de fokkerijorganisatie Hendrix Genetics. Het project werd financieel ondersteund door NWO-TTW.

Details van het programma

Meld je aan door een e-mail te sturen naar Lisette Bourquin.