Noordzeedagen 2017

Congres

Noordzeedagen 2017

De Noordzeedagen is een jaarlijks terugkerend congres waar wetenschappers, beleidsmakers en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten en informatie delen die betrekking heeft op onderzoek en gebruik van de Noordzee. Dit jaar organiseert Wageningen Marine Research dit evenement.

Organisator Wageningen Marine Research
Datum

do 5 oktober 2017 tot vr 6 oktober 2017

Locatie Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM) en Wageningen Marine Research in Den Helder

Het evenement wordt wisselend georganiseerd door Wageningen Marine Research, Deltares, RWS, TNO en het NIOZ, al dan niet met een partner. Dit jaar organiseert Wageningen Marine Research dit evenement.

De Noordzeedagen vinden dit jaar op 5 en 6 oktober plaats in de gebouwen van het Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM) en Wageningen Marine Research in Den Helder.

Het thema van de Noordzeedagen 2017 is ‘Tijd voor een nieuwe koers’. De Rijksoverheid wil nieuw beleid in gang zetten voor een robuuste Noordzee, die een mooie toekomst biedt voor iedereen. Dit gebeurt onder de titel van de Strategie Noordzee 2030. Aan u als deelnemer wordt gevraagd hierover actief mee te denken en om suggesties te doen voor verbetering: “De Aanbevelingen van Den Helder voor Noordzee 2030”.

Meer informatie en inschrijven via: www.noordzeedagen.nl.