'On Campus', een fototentoonstelling van Guy Ackermans

Guy Ackermans is een bekende fotograaf in Wageningen. Sinds 1983 fotografeert hij de mensen, gebouwen en evenementen van Wageningen University and Research. Hij heeft nu zijn mooiste en meest interessante foto’s geselecteerd. De unieke fototentoonstelling is tot oktober 2021 te zien in de Forum Library.

Organisator Library Wageningen University & Research

ma 2 november 2020 tot vr 1 oktober 2021

Locatie Bibliotheek Forum, gebouwnummer 102

Wat is er te zien?

De tentoonstelling laat foto’s zien met verschillende thema's: kunst, gebouwen, mensen en evenementen en geeft een uniek perspectief op WURlife. De getoonde foto's variëren tijdens de tentoonstellingsperiode.

20201111_Vitrine GuyAckermans_AS.jpg
20201111_Vitrine GuyAckermans2_AS.jpg

Over Ackermans

Guy Ackermans werd geboren in 1958 in Maastricht. Tijdens zijn studie bosbouw aan de toenmalige Hogeschool Wageningen volgde hij ook een professionele fotografieopleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Als student is hij gaan werken voor het Hogeschoolblad en hij maakt nu nog steeds foto's voor de Resource.

Ackermans fotografeert de campus graag: "Ik vind de Campus erg aantrekkelijk om rond te lopen. De gebouwen staan ​​vrij ver uit elkaar en concurreren niet met elkaar. De twee grasvelden zijn volgens mij de ruggengraat van de gebouwen, ze brengen rust en duidelijkheid in de campus."

Bezoek de tentoonstelling

WUR-studenten en medewerkers zijn van harte welkom voor een bezoek aan de fototentoonstelling in Forum Library. Externe bezoekers mogen de bibliotheek momenteel niet betreden. Dit past in het coronabeleid van WUR. Houd onze website in de gaten voor updates over dit beleid.

Om het bezoeken aan de tentoonstelling zo veilig mogelijk te maken, dien je rekening te houden met het volgende:

• Mondkapjes zijn verplicht
  • Kom alleen
  • Volg de instructies van het bibliotheekpersoneel
    Icons_hygiene_corona.JPG