Alumnibijeenkomst

Online Kennisquiz - Rob Urgert en Joep van Deudekom - 3 september 2020

Na een veelbewogen periode willen wij onze WUR-alumni graag verrassen met een leuke online Kennisquiz. WUR en University Fund Wageningen vinden het van groot belang om u, juist in deze ongekende tijd, virtueel te (blijven) ontmoeten en zo de verbinding met onze zeer gewaardeerde alumni in stand te houden en te stimuleren.

Organisator Universiteitsfonds Wageningen

do 3 september 2020 20:00 tot 21:00

Locatie Webcast

University Fund Wageningen nodigt u dan ook van harte uit voor een online voorstelling van Wageningen alumnus Rob Urgert en Joep van Deudekom op donderdag 3 september 2020. Via een livestream kunt u meedoen aan een interactieve, humoristische en wetenschappelijke quiz.

Humor in het coronatijdperk, ga er maar aan staan! Rob Urgert en Joep van Deudekom doen het, in hun eventquiz Hoe word ik succesvoller dan de rest?, een interactieve webcast van 45 minuten. Rob en Joep geven wetenschappelijke tips om te gebruiken in deze lastige tijden. Hoe houd je het hoofd boven water?

• Er is een winnaar
  • Er is inhoud
  • Er is humor

En dat alles wordt gestreamd met hoge beeld- en geluidkwaliteit. Doe ook mee! We kijken er naar uit om u 3 september virtueel te mogen verwelkomen!

De registratie voor dit evenement is helaas gesloten.

Afbeelding Event Quiz.jpg

Kunt u niet op 3 september deelnemen?
Dan kunt u met de herhaling van de voorstelling meedoen tijdens de (online) Alumni Open Dag op zaterdag 3 oktober.