Alumnibijeenkomst

Online Wageningen Experience Day - zaterdag 2 oktober 2021

Of je al langer of minder lang geleden bent afgestudeerd, je zal altijd een Wageninger voor het leven blijven. Om die reden nodigen we onze alumni uit voor de Wageningen Experience Day op zaterdag 2 oktober 2021.

Organisator Universiteitsfonds Wageningen

za 2 oktober 2021

Locatie Orion, gebouwnummer 103

Op zaterdag 2 oktober 2021 vindt de online Wageningen Experience Day plaats, voorheen bekend als de Alumni Open Dag. Met een nieuwe naam en een dag die zowel nationaal als internationaal georienteerd zal zijn, informeren we onze alumni graag over de laatste ontwikkelingen van Wageningen University & Research.

Tijdens het landelijke Weekend van de Wetenschap komen we samen voor een online programma. In het programma is er speciale aandacht voor jonge alumni, internationale alumni, regiokringen, studiekringen en netwerken en donateurs. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Meer weten over wat je kan verwachten van de Wageningen Experience Day? Bekijk hier de pagina van de Alumni Open Dag in 2020, inclusief een aantal opnames van lezingen en de aftermovie. Hier vind je de pagina van de Alumni Open Dag in 2019, met een sfeerimpressie in de vorm van foto's en een aftermovie.