Open dag

Open middag Boomkwekerij Boskoop

PPO Boomkwekerij organiseert in samenwerking met DLV Plant op vrijdag 26 september een open middag over de actuele ontwikkelingen in de boomkwekerij op de Proeftuin van Holland in Boskoop. In 2013 is de open middag bezocht door meer dan 150 kwekers, fabrikanten en toeleveranciers.

Organisator
Datum

vr 26 september 2014 13:00 tot 17:00

Locatie Proeftuin van Holland, Rijneveld 153, Boskoop

Bezoekers kunnen onder deskundige leiding een rondgang maken langs proefvelden en demo-percelen. Hier worden presentaties van onderzoeksresultaten getoond en actualiteiten uit de boomkwekerij gedemonstreerd.

Verder is er een informatiemarkt met stands waar diverse bedrijven en organisaties hun kennis, producten en diensten met relatie tot de boomkwekerij en vaste plantenteelt aanbieden, onder het genot van een hapje en drankje.

U kunt de middag ook mee laten tellen voor de verlenging van uw spuitlicentie (categorie Teelt). Hoeveel en welke bijeenkomsten u moet volgen voor verlenging van uw licentie kunt u nakijken op www.erkenningen.nl.

Opgave

Wilt u de open middag Boomkwekerij Boskoop bezoeken? Meld u dan aan vóór 19 september 2014, ook als u de middag niet mee laat tellen voor verlenging van uw licentie!