Opening Campus-kantoor van Witteveen+Bos

Met een kantoor op de Campus wil Witteveen+Bos nieuwe samenwerkingen met Wageningen University & Research initiëren, elkaar ontmoeten en inspireren tot samenwerking.

Organisator Wageningen University & Research

di 25 september 2018 17:00 tot 18:15

Locatie Impulse, gebouwnummer 115
Stippeneng 2
6708 WE Wageningen
0317 48 28 28

Ingenieurs- en adviesbureau Witteveen+Bos opent op 25 september een kantoor op de Wageningen Campus, in het Impulse-gebouw. Met dit kantoor wil Witteveen+Bos nieuwe samenwerkingen met Wageningen University & Research initiëren, elkaar ontmoeten en inspireren tot samenwerking.

Programma 25 september

Vanaf 16.30 uur is iedere belangstellende van harte welkom op in de speakers corner van het Impulse-gebouw. Vanaf 17.00 uur stelt Witteveen+Bos zich voor en wisselen we met verschillende Wageningers van gedachten over manieren waarop we kunnen samenwerken. Na de officiële opening om 18.00 uur is er gelegenheid om elkaar tijdens een hapje en drankje op een laagdrempelige manier beter te leren kennen.

Schakel tussen wetenschap en praktijk

Als ingenieursbureau kan Witteveen+Bos een verbindende schakel worden tussen Wagenings wetenschappelijk onderzoek en de dagelijkse praktijk van onze opdrachtgevers. We zijn ervan overtuigd dat we door samenwerking tussen kennisinstellingen, overheden en bedrijfsleven voor alle partijen meerwaarde kunnen creëren, om vanuit ieders eigen kennis en kunde de wereld duurzaam door te geven aan nieuwe generaties. Het is de bedoeling dat het kantoor een ontmoetingsplaats wordt waar studenten en pas-afgestudeerden kunnen kennismaken met Witteveen+Bos.