Alumnibijeenkomst

PSIMT - online overleg - 5 november 2020

De Studiekring PSIMT organiseert in het voor- en najaar themagerichte bijeenkomsten. Er worden inleidingen gehouden, er wordt informatie uitgewisseld en bediscussieerd en er vindt een excursie plaats naar proeven of bedrijven die een relatie hebben met het thema van die dag. Van de bijeenkomsten wordt een verslag gemaakt en op de website geplaatst en is dus beschikbaar voor iedereen. Alleen deelnemers van bijeenkomsten ontvangen de handouts van de presentaties.

Organisator Universiteitsfonds Wageningen

do 5 november 2020 20:00 tot 21:30

Locatie Online

De 2e online bijeenkomst wordt a.s. donderdag 5 november van 20.00-21.30 uur gehouden met behulp van Google Meet.
Gespreksleider is Levi Bin en de techniek zal gedaan worden door Niek Botden.
Aanmelden vooraf is niet nodig.
Koffie en een koekje etc. uiteraard zelf verzorgen.
Hartelijke groet van de coordinatiegroep van PSIMT.

20.00-20.10 Welkom en aandachtspunten online vergaderen Levi Bin
20.10-20.15 Verslag online overleg 18 juni jl.
20.15-20.45 Impact opheffing KLV en Bram Steiner Fonds
1. Voorstel voor oprichting vereniging PSIMT Niek Botden
2. Uitreiking laatste Bram Steiner Award op 17 december 2020 Erik van Os
3. Plan van aanpak en financiering Base Manual Greenhouse Geerten van der Lugt of Tijs Kierkels
4. Uitnodiging voor deelname aan het Nieuwe Netwerk voor duurzaamheid in voedsel en omgeving
5. Nieuw logo Studiekring PSIMT
6. Vragen / Discussie Allen
20.45-21.15 Op voorstel van Carel Wreesmann discussie over de nieuwe documentaire van Sir David Attenborough: A Life On Our Planet.
21.15-21.25 Rondvraag, o.a. tijdstip online meeting overdag of in de avond
21.30 Sluiting

Instructies Google Meet

De link voor de online vergaderzaal ontvangen de leden per mail. Inloggen kan vanaf 19.45 uur

•Na het openen van onderstaande link, klik op de knop “nu deelnemen” en je wordt toegelaten tot de vergadering.

•Tevens wordt er gevraagd of je microfoon en camera gebruikt mogen worden. Sta beide toe s.v.p.

•Houdt tijdens de vergadering je camera aan, maar zet je microfoon uit door op de “Microfoon knop” onderin het scherm te klikken.

•Je kan de indeling van je scherm, bijv. hoe presentatie en/of deelnemers getoond worden door rechtsonder op de 3 bolletjes te klikken en dan op knop "Layout Wijzigen" klikken

•Als je een bepaalde persoon (bijv. spreker) continue in beeld wilt hebben, klik dan op de "prikker" knop zichtbaar als je boven beeld van de persoon hangt. Je "pint" dan deze persoon vast.