Webinar

Plantgezondheid - Plaag- en ziektebeheersing in de glastuinbouw internationaal gezien

Nederland is het middelpunt van de glastuinbouw wereldwijd; internationaal erkend als belangrijk productieland dat zich onderscheidt door veel innovaties. De ontwikkelingen in de rest van de wereld gaan echter ook verder. In dit Webinar worden deelnemers meegenomen in de ontwikkelingen naar een duurzame glastuinbouw in andere productielanden.

Organisator Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw en Glastuinbouw Nederland

do 29 oktober 2020 15:30

Locatie Online
Prijsomschrijving Gratis

Jan van der Blom, expert plantgezondheid voor groenteteelt in Spanje en Ronald Valentin, expert plantgezondheid in de sierteelt in Canada, delen hun internationale kennis en ervaringen. Zij bellen in vanuit hun huidige werklocaties in Spanje en Canada. Caroline van der Salm van Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw geeft tijdens dit Webinar een toelichting over het ontwerp van een nieuwe teeltsysteem.

Gespreksleider: Helma Verberkt (Glastuinbouw Nederland)

Sprekers:

• Opening door Sjaak van der Tak (Glastuinbouw Nederland)
  • Ronald Valentin
  • Jan van der Blom
  • Caroline van der Salm (Wageningen University & Research)

Aanmelden

Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot donderdag 29 oktober, 10.00 uur.

Hoe gaat het in z'n werk?

Voor het volgen van het Webinar heeft u alleen een goede internetverbinding en een telefoon/computer/tablet met geluid nodig. De dag van het Webinar (begin van de middag) ontvangt u per e-mail nadere instructie en een link waarmee u het Webinar kunt volgen. Zorg ervoor dat u tien minuten voordat het Webinar start de inlogprocedure hebt uitgevoerd.