Activiteit

Postponed | CineScience movietalk: Gattaca

In deze movietalk nemen prof. dr. Bas Zwaan en Kim Ferguson je mee naar hun genetisch laboratorium. Deze Sci-Fi thriller nodigt je uit om mee te denken over hoe ver we kunnen gaan in het ‘knutselen’ met onze genen. De film volgt een kwetsbare man die de identiteit aanneemt van een genetisch perfecte versie van zichzelf om zo zijn droom in de ruimtevaart waar te kunnen maken.

Organisator Wageningen University & Research
Datum

wo 9 december 2020 20:30

Locatie Heerenstraat Theater
Prijsomschrijving Standaard 12,50 | Cineville 5,-

Met CineScience movietalks geven onderzoekers van Wageningen University & Research op laagdrempelige wijze een unieke kijk in hun wetenschappelijk werk, door dit op een creatieve wijze te verbinden aan een zelfgekozen film of documentaire.

De WUR hecht veel waarde aan haar verbinding met de stad van Wageningen en haar inwoners. Alle betrokken onderzoekers zijn zeer gemotiveerd om te laten zien dat iedereen in zijn of haar dagelijks leven te maken heeft met Wageningse onderzoeksthema’s. Daarom presenteert dit 100 years WUR initiatief, in samenwerking met Heerenstraat Theater, een nieuw seizoen CineScience movietalks met iedere maand een nieuwe film. 

Het Heerenstraat theater heeft gepaste maatregelen genomen om op een verantwoorde manier naar de film te kunnen. Op de website van het Heerenstraat theater lees je meer over de genomen corona-maatregelen.

CineScience seizoen 2020- 2021 vertoont ook de volgende films: