Symposium

Pro Dromi Symposium 14 februari in Burgers Zoo

Op 14 februari 2014 wordt in Burgers Zoo te Arnhem het Pro Dromi Symposium gehouden. Tijdens deze bijeenkomst zullen de Pro Dromi Farmers u bijpraten over de succes- en risicofactoren en hun praktijkervaringen.

Organisator Pro Dromi
Datum

vr 14 februari 2014

Zij hebben allen circa één jaar ervaring  met de Pro Dromi kraamhokken op hun eigen bedrijf. Ook tonen ze hun nieuwbouwplannen en vertellen hoe onderdelen van het systeem al toegepast worden in hun conventionele kraamstal. Dit maakt deze dag niet alleen interessant voor de periferie en zeugenhouders met nieuw- of verbouwplannen maar voor alle zeugenhouders. De betrokken stalinrichters presenteren de nieuwste Pro Dromi producten.

What's in it for me? Today (in bestaande kraamhokken) or Tomorrow (nieuwbouw of verbouw)

Daarnaast worden de eindresultaten van het Pro Dromi project op VIC Sterksel (systeemvergelijking zeugen los of gefixeerd in zeugenbox) toegelicht en wordt door Paul Bens een economische beschouwing gegeven. Immers investeringen en exploitatiekosten moeten terugverdiend worden! Tot slot gaat Gé Backus in discussie met de ondernemers Johnny Hogenkamp en Hans Verhoeven.

Op www.prodromi.nl vind u het dagprogramma en het aanmeldformulier (in het Nederlands en Duits).