Proef de nieuwste tomatensoorten tijdens “Kom in de Kas”

Activiteit

Proef de nieuwste tomatensoorten tijdens “Kom in de Kas”

Tijdens “Kom in de Kas” op 2 en 3 april a.s. laat Wageningen UR Glastuinbouw zien hoe smaakonderzoek werkt. Proef de nieuwste tomatensoorten en beoordeel de verschillen in smaak. We zijn te vinden bij Coba Plant te Wateringen.

Organisator
Datum

za 2 april 2016 tot zo 3 april 2016 10:00

Locatie Coba Plant, Middenzwet 8a, Wateringen

Nieuwe smaken testen

Wageningen UR Glastuinbouw voert onafhankelijk smaakonderzoek uit voor verschillende opdrachtgevers, van veredelaars tot supermarktketens. Dat gebeurt via consumentenpanels, gespecialiseerde proevers en via metingen in het laboratorium. U kunt als bezoeker van "Kom in de Kas" op 2 en 3 april a.s. zelf de nieuwste tomatensoorten proeven.

Glastuinbouw opent deuren: "Kom in de Kas"

“Kom in de Kas” is het jaarlijkse publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw. Meer dan 200 glastuinbouwbedrijven (groenten-, bloemen- en plantentelers) openen hun deuren voor het publiek. Het eerste weekend van april willen zij laten zien waar ze zo trots op zijn: de kunst van het telen van mooie, verse, smakelijke, gezonde en veilige natuurproducten. De laatste jaren doen steeds meer andere, agrarisch gerelateerde bedrijven, mee. Zo zetten ook steeds meer de toeleverende bedrijven hun poorten open.

Wageningen UR Glastuinbouw is bij het bedrijf Coba Plant op Zaterdag 2 april van 10:00 tot 17:00 uur en op Zondag 3 april van 11:00 tot 16:00 uur.