‘Responsief Leiderschap’ voor teamleiders in het beroepsonderwijs

Hoe vertalen we innovaties in het werkveld binnen school en hoe staan we als kenniscentrum in de regio? Deze thema’s vragen veel van teamleiders, die hierin een centrale rol hebben. Opleidingstraject ‘Responsief Leiderschap’ ondersteunt door focus op meer responsief handelen.

Organisator Wageningen University

do 17 januari 2019 tot wo 26 juni 2019

Locatie Centraal NL, locatie wordt nog bekend gemaakt
Prijs € 4.950,00

Door een snel veranderend werkveld staat het beroepsonderwijs niet stil. Scholen staan voor vragen als: Hoe vertalen we innovaties in het werkveld binnen school? Hoe kunnen we leerlingen toekomstgericht opleiden? Hoe staan we als partner en kenniscentrum in de regio? Dit vraagt veel van de onderwijsteams en ook van teamleiders, die daarin een centrale rol hebben. Het opleidingstraject ‘Responsief Leiderschap’, speciaal voor teamleiders en middenmanagement in het beroepsonderwijs, biedt ondersteuning in die rolverandering door te focussen op meer responsief handelen. Begin 2019 verzorgt Aeres Hogeschool Wageningen voor de vierde keer dit opleidingstraject.