Sportevenement

SWU Thymos Lustrum Gala

Organisator Sportstichting Wageningen Universiteit (SWU) Thymos
Datum

do 19 maart 2020 21:00 tot vr 20 maart 2020 02:00

Locatie Sports Centre de Bongerd, gebouwnummer 130

Het gala van SWU Thymos komt er al weer aan! Dit gala zal plaatsvinden op Donderdag 19 maart op een betoverende locatie, houdt onze social media in de gaten voor de locatie bekendmaking. Tijdens dit gala zal sportkleding verwisseld worden voor jurken en pakken. Dit is de perfecte mogelijkheid om een leuke avond te hebben met je sportvrienden en/of vereniging.

Het thema van dit jaar is ‘Enchanted Forest’. Dus vraag je sportmaatje of hij/zij deze avond jouw prince of princess charming wil zijn op deze sprookjesachtige avond!

Ken je verder iemand die een echt fanatieke sporter is en die het wel verdient om in de spotlights gezet te worden? Nomineer hem/haar of hen dan voor sportman, sportvrouw, sportploeg of trainer van het jaar! Op het gala zal er aangekondigd worden wie zich sporter van het jaar mag noemen en naast deze geweldige titel zal de winnaar ook een prijs verdienen! We zullen hier en op onze Facebook laten weten wanneer de nominaties open gaan.

Deze avond wil je natuurlijk niet missen! De kaartverkoop start op 6 februari via scb.wur.nl. Voor de snelle beslissers hebben wij early bird tickets. Voor de early bird tickets geld op=op.

background-edit.png