Workshop

Schrijf je in voor de workshop ‘Online samenwerken’

Arthur Mol: “We kennen allemaal het belang van digitale veiligheid. Het goede nieuws is dat die digitale veiligheid niet zo ingewikkeld is als je misschien denkt”.

Organisator Facilitair Bedrijf - IT
Datum

wo 31 januari 2018 13:00 tot 15:00

wo 7 februari 2018 13:00 tot 15:00

Locatie Forum, gebouwnummer 102
Zaal/kamer C104 op 31 januari (Nederlandstalig) & C103 op 7 februari (Nederlandstalig)

Binnen en buiten de WUR werken we steeds vaker samen met diverse partijen. Die samenwerking wordt vaak ondersteund door een gezamenlijk digitaal platform waar we informatie uitwisselen en bestanden (data) opslaan. Maar hoe kun je dat nou het beste doen? Wat is de juiste keuze? Wordt het een teamsite, de W:schijf, Google of Dropbox? De workshop ‘Online Samenwerken’ geeft antwoord op deze vragen.

In de workshop nemen we je op een praktische manier mee in de mogelijkheden voor online samenwerken en hoe je daarin keuzes kunt maken. We laten je zien welke ‘gevaren’ je kunt lopen en hoe WUR je kan helpen met veilige en bruikbare tools, vanaf je WUR-PC, of vanaf een eigen apparaat. We vinden namelijk dat je overal en altijd toegang moet hebben tot jouw WUR-informatie.

Beide workshops zijn in het Nederlands. Mocht je interesse hebben in de Engelse variant, stuur dan een mail naar remon.kleintank@wur.nl

Aanmelden

Je kunt je aanmelden (inclusief voorkeursdatum) via remon.kleintank@wur.nl.