Seminar “Agroproductie in een Circulaire en Biobased Economie”

Seminar “Agroproductie in een Circulaire en Biobased Economie”

Met de ontwikkeling van de circulaire economie komt er een aantal nieuwe grote vraagstukken op verschillende gebieden op ons af. Het behoud van ‘Bodemkwaliteit’, het sluiten van de ‘Fosforkringloop’ en het inrichten van een ‘Circular & Biobased Economy’ zijn drie speerpunten voor het realiseren van een duurzame agroproductie in een circulair productiesysteem.

Organisator Wageningen Plant Research, Wageningen Livestock Research, Wageningen Food & Biobased Research

do 1 november 2018

Locatie Hotel "De Wageningsche Berg" te Wageningen

Op donderdagmiddag 1 november 2018 gaan we vanuit Wageningen University & Research in enkele parallelsessies graag met u in gesprek over deze belangrijke onderwerpen.

Programma’s: uitkomsten gedeeld

Het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) investeert in het ontwikkelen van kennis die over drie tot vijf jaar relevant is voor zowel LNV zelf, als voor het bedrijfsleven en de maatschappelijke stakeholders op het beleidsterrein van LNV. Wageningen University & Research heeft in de afgelopen drie jaar onderzoek uitgevoerd via meerdere kennisbasis- en investeringsprogramma’s. We delen tijdens het seminar graag de uitkomsten van drie van deze programma’s met u: ‘Sustainable food and non-food production’, ‘Circular & Biobased Economy’ en ‘Resource use efficiency’.

Doelgroep van het seminar zijn beleidsmedewerkers van ministeries, lokale en regionale beleidsmedewerkers (gemeentes, provincies, waterschappen), en senior managers in het agri&food bedrijfsleven die bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor de duurzaamheidsstrategie van hun bedrijf.

Meer gedetailleerde informatie over het programma volgt.

Deelname is gratis, maar aanmelden is nodig want er is helaas maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Registreer nu.