Seminar

Seminar en workshop op 12 april: mogelijkheden voor onderzoek naar cel metabolisme in levende cellen met de Seahorse analyzer

De Seahorse XFe96 biedt mogelijkheden voor het analyseren van cellulair metabolisme in een breed scala aan verschillende samples (van gekweekte cellen tot modelorganismen). Met optische biosensoren kunnen in realtime verschillende parameters, zoals zuurstof en pH, gemeten worden in celkweek microplate assays. Hierdoor ontsteet er een gedetailleerd profiel van de celstofwisseling. Dit maakt de Seahorse geschikt voor het bestuderen van de effecten van o.a., voedingscomponenten en toxines op het metabolisme.

Organisator Shared Research Facilities and Human and Animal Physiology
Datum

wo 12 april 2017 09:30 tot 17:00

Locatie Zodiac, gebouwnummer 122

Tijdens een seminar georganiseerd door Shared Research Facilities en Human and Animal Physiology vertellen onderzoekers van de leverancier Agilent Technologies over de mogelijkheden van de Seahorse. Onderzoekers van WUR en andere universiteiten presenteren hun ervaringen met de Seahorse analyzer. In het middagdeel kunt u deelnemen aan een hands-on workshop in het laboratorium van de Human and Animal Physiology groep, waar Agilent toepassingen laat zien en een training geven aan de gebruikers van de Seahorse.

U kunt kosteloos deelnemen aan het seminar en de workshop. Registeren kan via de Engelse Seahorse webpagina.