Sharing Innovation - Where science meets business

category_campus_wetenschap_samenleving

Sharing Innovation - Where science meets business

Onder de titel 'Sharing Innovation - Where science meets business' organiseren Wageningen University and Research (WUR), gemeente Veenendaal, Stichting ICT-Valley en VNO-NCW Midden op donderdagmiddag 6 april 2017 voor de derde keer een ontmoeting tussen onderzoekers en ondernemers. Sharing Innovation brengt onderzoekers en beslissers in ICT en Smart Industry bij elkaar. Tijdens dit event staan twee thema's centraal, namelijk: Big Data en Internet of Things. De subthema's zijn Blockchain en Food.

Organisator Wageningen University and Research (WUR), gemeente Veenendaal, Stichting ICT-Valley en VNO-NCW Midden

do 6 april 2017 14:30 tot 17:30

Locatie Impulse, gebouwnummer 115
Stippeneng 2
6708 WE Wageningen

14.30 uur - Inloop/koffie
15.00 uur - Welkom door Gerrit Valkenburg en opening door Marco Verloop
15.05 – 16.25 uur - Diverse sprekers en interactie aanwezigen
16.25 – 17.30 uur - Netwerkborrel

• Blockchain - Lan Ge van Wageningen University and Research;
• Campusontwikkeling WUR - Petra Caessens van Wageningen University and Research;
• ICT-Campus-ontwikkeling - Anne Westhoff van gemeente Veenendaal;
• Smart Industry bij 'Sanorice/Pokon Naturado' - Thomas van Duren (Hillstar) & René Wagenaar (TechTron);
• Internet of Food (EU project Cordis) - Jan Willem Kruize van Wageningen University & Research