Social Media Café 7 oktober: Aan de slag met Twitter

Twitter is een socialnetwerksite waar je in 140 tekens vertelt wat je doet, wat je bezighoudt, wat je leuk vindt of opvalt. Met Twitter kun je eenvoudig nieuws en ontwikkelingen in je vakgebied bijhouden. Zo blijf je op de hoogte van wat er speelt en welke trends en ontwikkelingen er zijn. Je bouwt op Twitter eenvoudig een online netwerk op met relevante personen, bedrijven, pers, onderzoekers en prominente personen als kamerleden, ministers of ambassadeurs. Met dit online netwerk kun je vervolgens je eigen nieuws, onderzoek etc. delen.

Organisator Wageningen University & Research

di 7 oktober 2014 15:15 tot 17:00

Locatie Impulse
Zaal/kamer Speakers Corner

Astrid de Best, webredacteur Wageningen UR,  zal tips en tricks delen over het aanmaken van een Twitter account en het gebruik ervan. Dus ben je nog niet actief op Twitter maar zou je dit wel graag willen zijn? Of wil je graag meer informatie over wat Twitter is en hoe je het kan gebruiken? Kom dan naar het Social Media CafĂ© in de Speakers Corner in Impulse.

De workshop is live te volgens via WURtv.

15:15 Inloop met koffie en thee
15:30 - 16:30 Workshop Aan de slag met Twitter