Bijeenkomst

Sponsorenmiddag en supportersavond Proeftuin Randwijk

Op 15 mei organiseert Proeftuin Randwijk exclusieve bijeenkomsten voor haar sponsoren en supporters.

Organisator Wageningen Plant Research
Datum

di 15 mei 2018 15:30 tot 18:30

Locatie Randwijk

Sponsorenprogramma

Bij het middagprogramma zijn de sponsoren van Proeftuin Randwijk welkom. Dat zijn de bedrijven die jaarlijks €2.500 bijdragen aan de proeftuin. De ontvangst is om 15.00 uur en het programma start om 15.30 uur.

In het programma wordt aandacht besteed aan de marktontwikkelingen in kleinfruit en de wisselwerking tussen fruitteelt en de bijensector. Het nieuwe Houtig Kleinfruitcentrum van Proeftuin Randwijk wordt bezocht en de nieuwe bijenstal die er sinds kort staat. 

Supportersprogramma

Het avondprogramma is bedoeld voor de supporters van Proeftuin Randwijk. Supporters zijn de telers of ZZP-ers die actief zijn in de fruitteelt en die jaarlijks een financiële bijdrage aan de proeftuin leveren. Vanaf 18.45 uur zijn alle supporters welkom. Het programma begint om 19.00 uur.

In het supportersprogramma wordt aandacht besteed aan de nieuwe aanplanten en natuurlijk het nieuwe Houtig Kleinfruitcentrum en de bijenstal. Voor kleinfruittelers en steenfruittelers is er een aparte rondleiding, waarbij meer de nadruk zal liggen op steenfruit en kleinfruit.