Summer School

Summer School Circular Fashion

Fashion is onderhevig aan social-culturele en economische verandering. De transitie van de huidige lineaire mode industrie naar een mode sector die circulair denkt en doet gaat niet vanzelf. Tijdens deze Summer School staat het ontwikkelen van een gezamenlijk visie waarbij afstand wordt genomen van de ‘ego-driven nature of fashion’ en plaats maakt voor het ‘eco-system thinking’ centraal. Zowel kunstenaars, ontwerpers en wetenschappers zijn welkom om mee te denken, van elkaar te leren en inspiratie op te doen om met als resultaat voor zichzelf en anderen met impact circular fashion te ontwikkelen.

Organisator Wageningen University & Research, in samenwerking met ArtEZ University of the Arts

ma 9 september 2019 tot vr 13 september 2019

Setup Campus WUR
Locatie Wageningen Campus, ArtEZ University of the Arts en overige locaties in Nederland
Prijsomschrijving Speciale prijs voor PhD studenten beschikbaar
Prijs € 2.495,00

De voertaal van deze Summer School is Engels. Meer informatie is te vinden op de Engelstalige pagina.