Sportevenement

Surf your Stress week

Organisator Sportstichting Wageningen Universiteit (SWU)

ma 11 november 2019 tot vr 15 november 2019

Locatie Sports Centre de Bongerd, gebouwnummer 130
Bornsesteeg 2
6708 PE Wageningen
0317 48 38 77

Van 11 tot 15 november zal de eerste ‘Surf-Your-Stress’-week plaatsvinden! Deze week staat in het thema van mentale gezondheid voor zowel medewerkers als studenten en ‘leren omgaan met stress’ staat hier centraal. Omdat wij als SWU Thymos het er mee eens zijn dat stress- en burn-outklachten een grote rol spelen in het huidige studentenleven, willen wij deze week graag promoten onder de Wageningse sportende studenten.

Deze week heeft veel verschillende activiteiten en stunts, waaronder op maandag een rodeo surf simulator die op Forum staat, hatha yoga in Sports Centre de Bongerd en ’s avonds een masterclass: How to deal with your stress. Op dinsdag is er een Tai Chi workshop en een Stress Shake Out Experience. Woensdag zijn er mindfulness workshops en is een er lezing in het teken van “life without mobile devices”. Donderdag wordt er een spinning lezing georganiseerd over geluk en is er een chille docu-night met popcorn en drankjes georganiseerd door SWU Thymos. Vrijdag is er als afsluiting een karaoke night en door de week heen zijn er walk-in uren voor de studentenpsychologen, decanen en anderen.

Klik hier voor meer actviteiten!