Symposium

Symposium Weerbaar Vee

Op woensdag 16 september organiseert de projectgroep Weerbaar Vee het symposium ‘Werken aan Weerbaarheid’. Tijdens dit symposium worden de resultaten van vijf jaar onderzoek naar het verbeteren van de weerbaarheid van koeien gepresenteerd. Onderzoekers geven antwoord op de vraag of de weerbaarheid van koeien te meten is, in hoeverre dit erfelijk is en of we de weerbaarheid positief kunnen beïnvloeden. Je bent van harte uitgenodigd dit symposium bij te wonen.

Organisator Leerstoelgroep Fokkerij en genetica, Leerstoelgroep Fokkerij en genetica, Leerstoelgroep Celbiologie en immunologie
Datum

wo 16 september 2015 10:00 tot 15:00

Locatie de Reehorst, Bennekomseweg 24, 6717 LM, Ede

Op 29 melkveebedrijven is de diergezondheid vijf jaar lang nauwgezet gevolgd en is gekeken naar wat aanpassingen in het management betekenen voor de diergezondheid. Heeft dit de duurzaamheid van de koeien verhoogd? Graag laat Weerbaar Vee hier 16 september meer over zien.

Het symposium vindt plaats op woensdag 16 september van 10.00 uur tot 15.00 uur in de Reehorst te Ede en wordt speciaal georganiseerd voor melkveehouders en andere geïnteresseerden uit de melkveesector.

Voor deelname en meer informatie kunt u terecht op de website van de Gezondheidsdienst voor Dieren.